keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Päivä 3.


Päivä 1 - Toivelistani.
Päivä 2 - Kuva jostain kesäisestä.

Päivä 3 - Tavoitteet ratsastuksessa.
Päivä 4 - Kuva jostain mitä teet/olet tehnyt tänään.

Päivä 5 - Varusteet joita käytän joka päivä.
Päivä 6 - Kuva lempipaikastasi.

Päivä 7 - Mitä hevoseni syövät.
Päivä 8 - Kuva jostain mistä pidät.

Päivä 9 - Varusteeni.
Päivä 10 - Kuva jostain söpöstä.

Päivä 11 - Hevosblogeja joita luen.
Päivä 12 - Kuva jostain, mitä odotat nyt.

Päivä 13 - Unelmahevoseni.
Päivä 14 - Kuva mieleisistäsi vaatteista.

Päivä 15 - Saavutuksia.
Päivä 16 - Kuva jostain sinun jokapäiväisestä rutiinistasi.

Päivä 17 - Tallini.
Päivä 18 - Kuva jostain mitä haluaisit oppia.

Päivä 19 - Lempihevosesi.
Päivä 20 - Kuva perheestäsi.

Päivä 3 - Tavoitteeni ratsastuksessa. 

Tähän voisin vastata tooodella laajasti, mutta ei ole nyt aikaa ja ei teitä varmasti kiinnosta pitkät sepustukseni. :) Eli kirjoitan tähän nyt pääasiassa tavoitteet Laran kanssa. 

Ensimmäisenä mieleen tulee se, että ratsastaessani sileällä, saisin Laran kulkemaan rennosti, energisesti ja tyytyväisesti eteenpäin. Joku päivä se tuntuu todella vaikealta, mutta taas toisena päivänä Lara kulkee helposti ja vaivattomasti kuten sen toivoisinkin kulkevan. 

Toisena tavoitteena voisin sanoa, että esteillä osaisin itse rentoutua enemmän, ja luottaa hevoseen. Sen luulisi olevan helppoa, kun tunnen tamman niin hyvin ja se on kokenut jne jne, mutta itselleni on jäänyt pienimuotoinen kisajännitys, jonka vuoksi kisoissa pahimmat mokat tulevat juuri siksi, etten itse muista rauhoittua ja ajatella järkevästi. 

Tavoitteeksi voisin mainita myös sen, että pääsisin ensi kaudella kisaamaan Laralla jo metriä. Tällä hetkellä se voi tuntua hiukan kaukaiselta, mutta ahkeran treenaamisen tuloksena, ensi vuonna meidät voikin 100cm luokissa nähdä! :)

Tuossapa nuo mainittavat jotka tulevat ensimmäisenä mieleen, nyt tämän ja eilisen tapahtumien pariin. 

Kävin siis eilen liikuttamassa sekä Laran että Sissin ja oli ihanaa päästä tallille kun ooli satanut lunta! Ensimmäisenä kaappasin Sissin ja heitin varusteet niskaan ja suuntasin maastoilemaan. Pääasiassa menin käynnissä, mutta ravailin myös ja parit laukannostotkin sain tehtyä.

Sen jälkeen lähdimme Laran kanssa maneesille. Matkalla tamma päätti olla oikein piukeana ja muka pelätä kaikkea mitä päähän sattuu.. Perille päästiin kuitenkin turvallisesti ja Lara toimi oikein hienosti. Vähän se oli suustaan vahva, mutta loppua kohti parani huomattavasti ja kivoja pätkiäkin saatiin. :)Tänään olinkin ahkera, ja tein huoneessani joulusiivouksen! Kuvista näette paremmin.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti