maanantai 19. joulukuuta 2011

Päivä 15

Päivä 1 - Toivelistani.
Päivä 2 - Kuva jostain kesäisestä.

Päivä 3 - Tavoitteet ratsastuksessa.
Päivä 4 - Kuva jostain mitä teet/olet tehnyt tänään.

Päivä 5 - Varusteet joita käytän joka päivä.
Päivä 6 - Kuva lempipaikastasi.

Päivä 7 - Mitä hevoseni syövät.
Päivä 8 - Kuva jostain mistä pidät.

Päivä 9 - Varusteeni.
Päivä 10 - Kuva jostain söpöstä.

Päivä 11 - Hevosblogeja joita luen.
Päivä 12 - Kuva jostain, mitä odotat nyt.

Päivä 13 - Unelmahevoseni.
Päivä 14 - Kuva mieleisistäsi vaatteista.

Päivä 15 - Saavutuksia.
Päivä 16 - Kuva jostain sinun jokapäiväisestä rutiinistasi.

Päivä 17 - Tallini.
Päivä 18 - Kuva jostain mitä haluaisit oppia.

Päivä 19 - Lempihevosesi.
Päivä 20 - Kuva perheestäsi.

Päivä 15 - Saavutuksia

Ensimmäisenä saavutuksena haluan mainita minun ja Laran ensimmäisissä yhteisissä kisoissa 80 cm luokassa 4 sija. Vaikka osallistujia luokkaan olikin vain 9 ja kaksi sai ruusukkeet (kaikki olivat mukana palkintojen jaossa ja saivat pienen palkinnon) olin silti hirmuisen ylpeä itsestäni ja Larasta, enkä olisi ikinä uskonut selviytyväni kisoista niin hyvin!

Tästä alkoivat hyppytreenit.

Muita saavutuksiani ovat kisoista mm. kaverini ponilla Spilkalla harjoitusestekisojen 80-90 cm voitto, samaisen kaverin hepalla Julialla samojen kisojen ristikkoluokan kolmas sija (oli muuten hepan ekat kisat..), tänä vuonna leirikisoissa ''kouluosuuden'' voitto ja nyt viimeisimpänä, Laralla 90 cm korkeudella toisissa aluetason kisoissani 7. sija!

Julia ja Spilka.

Saavutuksina voin pitää myös sitä, että reilu vuosi sitten kävin vielä kerran viikossa ratsastuskoulussa ratsastamassa, ja siinä olikin sitten viikon edestä hevosteltu. Nykyään käyn 2-4 kertaa viikossa tallilla ja olen kehittynyt huimasti reilussa vuodessa. Saavutushan sekin on, että en jännitä enää kisaamista ollenkaan, vaan odotan jo innolla seuraavia kisoja. Tästä on kiittäminen Laraa ja tietenkin Elinaa. :)

JEE! Viimeinen kouluviikko ennen joulua. Tulin viikonloppuna kipeäksi ja tänäänkään en osallistu liikuntatunneille ollenkaan. Kuume ei ole (ainakaan vielä) noussut, mutta nokka vuotaa ja yskittää kamalasti välillä. Huonon tästä viikosta tekee myös se, että nörttihikariystäväni Roosa ei ole koulussa, vaan otti varaslähdön lomalle ja lähti Vuokattiin. :(

Heppailusta sen verran, että torstaina menen ratsastamaan Laran maneesille ja teen iltatallin. Jouluna mennäänkin Elinan kanssa aattona ja joulupäivänä yhdessä maastoon ja maanantaina aamutalli. Nyt jatkan ahkerana opiskelemaan toimistopalvelua ja liikeviestintää....Ja meinasinkin unohtaa! Lukijoita on ihan kohta 30, KIITOS HIRMUISESTI!(: Kun 30 tulee täyteen, luvassa erikoispostaus, ehdotuksia otetaan vastaan NYT. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti