lauantai 31. joulukuuta 2011

Kuulumisia.

Moikka pitkästä aikaa! En ole viikkoon tehnyt minkäänlaista postausta, koska yksinkertaisesti ei ole intoa ollut, ei kuvia eikä aikaa. Nyt sitten ajattelin raapustaa tännekkin hieman kuluneesta viikosta. Niin, ja kysymyspostausta ei sitten tule ja varmasti jokainen blogin lukija tietää miksi. No siksi kun ei ole mitään mihin vastata.

Kuitenkin. Esittelenpä nyt tähän alkuun joululahjani mitä sain. 


Vuosikalenteri 2012, ristikkolehti, Rosa Liksomin Hytti nro 6-kirja.

Kehdet villasukat, Muumi-käsipyyhe ja -muki.

Suklaalevy, kolme ensimmäistä Twilight-elokuvaa, Christina Aguilera hajuvesi

Lisää kuvateksti


Maanantaina kävin aamulla ratsastelemassa Laralla maastossa ilman satulaa. Tamma oli ihanan pirteä ja hyväntuulinen ja sääkin oli oikein mukava, mitä nyt joka paikka ihan jäässä.. Tiistaina olinkin Lauran kanssa ja käytiin ensin kaupungissa ostamassa Jennille joululahja (joo, Laura hieman myöhässä..) ja syömässä. Sen jälkeen lähdimme Vurrille kun Lauralla oli tunti ja kanttiini, mutta puolessa matkassa Lauran äiti laittoi Lauralle viestin, että tunnit on peruttu sähkökatkon vuoksi. Kävimme kuitenkin tallin pihassa kääntymässä ja kun olimme ajamassa takaisin, jouduimme odottamaan 10 minuuttia kun tielle kaatunutta puuta raivattiin pois.

Menimme sitten Lauran luo ja emme tehneet mitään järkevää ja äiti tuli hakemaan minut kymmeneltä kun oli niin kamala ilma etten voinut kävellä kotiin.


Keskiviikkona lähdinkin kaverini luokse Suonenjoelle. Kävimme tallilla, riehuimme, syötiin, pelattiin timandesondee, syötiin, käytiin tallilla.... Ja käytiin ajelemassa parin kaverin kanssa. Pakko sanoa, että reissu pois Varkaudesta tuli ihan tarpeeseen.. Nyt sitä sitten jaksaa huippuviikonlopun jälkeen! :) 


Huomenna onkin vuoden viimeinen päivä, jota ei voi mikään pilata ja josta tulee ikimuistoinen, koska sen saan viettää maailman parhaimmassa seurassa, Jennin ja Lauran kanssa! ♥ Eikun hyvät uudet vuodet, olkaa kiltisti ja varovaisia! ;) 

P.S Vastailkaas kyselyyn jonka laitoin!

1 kommentti

 1. Millainen mopo/ skootteri sulla on? ;)
  Miten paljon ajat silla ja ajatko talvella? :)
  Milloin viimeksi olet ollut ratsastus tunnilla ja missä?
  Menetkö kesällä leirilli? jos metnet minne ja milloin? ;)
  Täs muutama kysymys :D

  VastaaPoista