sunnuntai 13. elokuuta 2017

Uusi laidunkaveri

Nyt kun lääkäri antoi luvan alkaa kävelemään ja sitä myötä ratsastamaan, niin mä painelen jo tallireissut kokonaan ilman kepukoita, mutta toinen kaveri kuitenkin tontilla mukana. Pystyn jo hakemaan hepan laitumelta, varustamaan, kylmäämään jalat ja nousemaan jakkaralta selkään. Myös eilisiin ja tänpäiväisiin siivoustalkoisiin pystyin osallistumaan ihan kuten muutkin ja pesin jopa yhden loimen tallin pesupaikalla! Ensi viikolla aloitan myös vihdoin tallihommat!! Teen Elinalle tuolla meidän vanhalla tallilla muutaman tallivuoron viikossa vielä tämän kuun ajan ja syyskuussa alkaakin iltatallit tällä omalla tallilla. Niin mukavaa ♥


Eilen mun päivä koostui talleilusta. Menin aamulla heti kattomaan vuokraajan ja Larpin estevalmennusta, jonka jälkeen aloteltiinkin viikonlopun siivousurakka. Saatiin satulahuone tosi kivasti siivottua ja tavarat paikalleen ja tänään olikin hyvä jatkaa loimihuoneen ja ruokapaikan siivoamisella. Ja kyllä tuli hyvä! Ennen tän päivän urakkaa saapui Larpan uusi (vanha) laidunkaveri Veera, joka on siis kaverini Lauran heppa. Larppa ja Veera tosiaan olivat tarhakavereita jo silloin, kun Larppa tuli mulle vuonna 2015 ollessamme pari kuukautta Kimmon tallilla. 


Jälleennäkeminen ei Larpin mielestä ollut ollenkaan niin hauskaa :D Se on tottunut oikeastaan aina olemaan lauman pomo ja nyt Veera ei alistunutkaan neidin tahtoon joten sen elämä meni aivan sekaisin. Se mökötti vaan portilla loppuillan ja maneesissakin kiukutteli ohikulkevalle Veeralle.. Se kuitenkin saa tyytyä kohtaloonsa ja aiotaan kattoa pari päivää, miltä tilanne näyttää ja rauhoittuuko Larpan käytös normaaliksi. 


Ensi viikolla hepan liikutussuunnitelma näyttäisi siltä, että huomenna se saa viettää vapaapäivää ja tiistaina on taas mun vuoro hölkkäillä. Keskiviikkona viikottainen estevalmennus vuokraajan kanssa ja maastoilua torstaina. Loppuviikosta pari koulutreeniä mun ja vuokraajan osalta sekä yks maastopäivä. Sit onkin seuraavalla viikola vielä tiukka treeniviikko ja perjantaina klinikka. Jännittää vähän, mutta toivottavasti kaikki on kunnossa. 


Mä oon ihan innostunut nyt tästä paranemisesta ja muutama lisäliikutettava onkin jo kiikarissa, kunhan täästä kunto vielä kasvaa ja keventäminen alkaa sujua. Talveksi suunnitteilla onkin jotain tosi erilaista ja mukavaa, miten sitä malttaakaan odottaa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti