keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Super-Heppa

Mun heppa on ihan mielettömän kiva!!


Pitkästä aikaa tänään tuntui, että liikkuminen oli Laralle enemmän kuin mieluisaa ja se teki aivan tosi hyvin hommia. Mentiin illan pimeydessä ilman satulaa hölkkää kentällä ja ihan huomaaamatta suunnittelemani puolen tunnin ratsastus venähti tunnin mittaiseksi, kun oli niin mukavaa. Ihana fiilis!

Mä oon niiin onnellinen kun saatiin taas lunta! Vihaan syksyä ja sitä kokoaikaista märkää ja sadetta ja harmautta ja pimeyttä, että meinaan ihan haljeta ilosta kun on valoistaa, aurinko välillä paistaa ja jotenkin kaikki on niin paljon kirkkaampaa. Kunhan nyt ei enää tulisi plussa-asteita ennen ensi huhtikuuta, niin kaikki olisi mainiosti. 


Muutenkin kaikki sujuu täällä päin aika kivasti. Lara liikkuu joka päivä jollain tavalla koko päivän tarhaamisen lisäksi ja liike on ollut oikein mukavaa ja rentoa, toki pohjista riippuen. Vapaapäivät on muuttuneet kävelypäiviksi, eikä näin ollen vapaita juurikaan pidetä. Tämä on sopinut hepoiselle erittäin hyvin, se on oikein innokas tekemään duunia ja säännöllisen liikuttamisen myötä liikkuukin paremmin. Oon myös vähän kaavaillut jos ottaisin parin apukäsiä hepan liikuttamiseksi oikean ihmisen osuessa kohdalle, mutta tämä on vielä aika ajatuksen tasolla. Olisihan se ihanaa, kun olisi maastokaveri, joka voisi humputella Larpalla mun ja Wiivin perässä kerran viikkoon tai voisi autella kun en itse ehdi / pääse tallille. 

Treenaamisesta innostuneena olen varannut meille jo valmennuksen, nimittäin kahden viikon päähän. Ollaan valmentauduttu viimeksi viime keväänä, joten ajattelin että mennään nyt kokeilemaan ja kattomaan miltä tuntuu ja missä mennään. Vähän jännittää, kyseessä meille vieras valmentaja Gunilla "Mini" Wahlberg joten odotan mielenkiinnolla millainen valmennus onkaan tulossa. Onko teistä joku kenties ollut kyseisen valmentajan valmennuksissa?

Heppa-asiat sujuu siis oikein hyvin mallillaan ja muutenkin kaikki tuntuu olevan elämässä hyvin. Kävimme Antin kanssa kattomassa asuntoja maanantaina ja tänään kirjotetaan vuokrasopimus tulevasta yhteisestä kodista. Muuttamaan päästään heti viikonloppuna enkä malta odottaa! Kunpa elämä jatkuisi näin hyvänä edes hetken aikaa, tästä on otettava kaikki irti nyt kun kaikki on hyvin. 
Ps, löytyykö Varkauden alueelta kiinnostuneita heilumaan sillon tällön kamera kädessä kentän / maneesin / pellon reunalla? 

7 kommenttia

 1. Minä jo ajattelin että olisitte tulossa Elmon valmennuksiin niin olisi teidätkin nähnyt livenä! Mutta josko sitten kesällä törmäisi teihin :) Ihana kuulla, että siellä on kaikki mallillaan ja heppa tyytyväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa hah, ei vielä ihan niin rohkeita olla et uskalletaan poistua "omilta tonteilta" :D

   Poista
 2. Jos olet oikeasti etsimässä auttavaa kättä niin mun kanssa voi aina neuvotella -> espada@luukku.com :)

  VastaaPoista
 3. Terkkuja Sutelasta! Ollaan ajateltu teitä usein! Rapsuja Lauralle ja koska tuut kattoon mun Eloa? T: Arja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla! Vien sille terkut perille :) Koitan järjestää tammikuussa jonkun vapaaviikonlopun jotta ehtisin käymään sielläpäin!

   Poista