torstai 22. elokuuta 2013

Weekend Festival 2013!

Aivan loistava viikonloppu, aivan loistava seura ja aivan loistavaa musiikkia!

Heh, täällä taas! Pakko oli karata kouluhommia ja tulla kirjoittelemaan tänne. Mulla painaa 11 tunnin koulupäivät niskaan, mutta ei anneta häiritä vaan palaillaan viikonloppuun ja ihanille Weekend Festareille! Varoitan, jos ette jaksa lukea ihanaa hehkutusta loistavista esiityjistä, voi skipata! Paljon tekstiä ja kuvia videoiden kera luvassa!


Perjantaina lähdettiin autolastillisen kanssa kohti Helsinkiä aamulla kasin-ysin maissa. Matka sujui nopeasti kivalla porukalla Roosan isän Volvolla ajellessa ja parin pysähdyksen kautta selvittiin Helsinkiin. Ajeltiin suoriltaan keskustaan jossa käytiin heti vaihtamassa liput rannekkeiksi, minkä jälkeen ajettiin takaisinpäin poikien hotellille Tikkurilaan.Hotellilla jätettiin auto sinne parkkiin, laitettiin festarivaatteet päälle ja suunnistettiin junalla ensin Stadiin ja siitä metrolla Kyläsaareen, jossa festarit järjestettiin. Sisään jonotettiin jokusen aikaa, mutta yllättävän nopeasti jono eteni ja päästiin alueelle. Mentiin heti päälavalle, jossa Cheek oli aloitellut hetki sitten ja katsottiinkin se loppuun. Ah, ihanaihana Cheek jälleen <3 Cheekin jälkeen palloiltiin hetki alueella ja mentiin anniskelualueelle chillailemaan ja kuuntelemaan Redramaa. Redramaa kuunneltiin hetki, ennen kun lähdettiin jatkamaan. Katsottiin hetki Examplea, minkä jälkeen suunnistettiin toiselle lavalle, missä Zedd aloittaisi seuraavana. Ennen Zeddiä kuunneltiin hetki Orkidea & Friendsiä, mikä oli ihan kiva yllätys!


Pian Zedd aloittikin ja saatiin hyvät paikat kakkosrivistä! Oli aivan huikeaa settiä, oltiin kaikki ihan fiiliksissä ja waaau, se tunnelma oli jotain ihan creisiä. Ei kuunneltu sitä ihan loppuun asti, sillä haluttiin nähdä vielä vähän Armin van Buurenia, joka soitti samaan aikaan päälavalla. Fiilisteltiin sitä hetki, ennen kun mentiin odottelemaan Calvin Harrisia. Calvin oli ehkä vähän oudolla ratkaisulla laitettu telttaan, jonne oli ihan järkyttävät ryysikset teltan oviaukoilla. Jotkut jopa tekivät reiän seinään päästäkseen sisään.. Pääsin itsekin hetkeksi sisälle fiilistelemään, mutta kamalan kuumuuden & ahtauden vuoksi en siellä kauaa viihtynyt ja tyydyttiin vaan kuuntelemaan teltan ulkopuolella :)


Calvinin jälkeen lähdettiin pyörähtämään keskustassa, mutta baariin asti ei päästy syystä taikka toisesta? :D Hauska ilta vietettiin silti ja pakko sanoa etten muista millon viimeksi olen nauranut noin paljon. Taksilla sitten lähdettiin aamuyöstä kohti Tikkurilaa, jossa tajuttiin että heeetkinen, mulla ja Roosallahan ei siis ole yöpaikkaa. WHAT? Nooh, onneksi oltiin selvinpäin ja ajokunnossa, auto vaan matkaan ja ajettiin jollekin läheiselle parkkipaikalle. Siihen sit ruettiin nukkumaan ja unia sainkin nukuttua reilun kolme tuntia..Aamulla herättiin virkeinä ja lähdettiin aamupalan metsästykseen. Haettiin aamupalat Subwaylta ja lähdettiin herättelemään pojat. Kun oltiin saatu taas itsemme festarikuntoon koitti Weekendien kakkospäivä. Lauantai oli sateinen ja saatiin heti alueelle jonottaessa vetää sadetakit päälle. Se ei kuitenkaan fiilistä latistanut vaan ekan esiintyjän Karri Koiran jälkeen sade loppui ja saatiin heittää sadetakit roskiin. Karri Koiraa siis ekana katseltiin hetki, minkä jälkeen taas hetki kierrettiin aluetta. Sitten tultiin takaisin päälavalle odottelemaan Innan esiintymistä.

Inna oli aika kivan positiivinen yllätys myös ja päästiinkin keikka kuuntelemaan toisessa tai kolmannessa rivissä! Lähdettiin jonkun verran ennen loppua, jotta päästiin hyville paikoille telttaan Astetta kuuntelemaan! Heh, kannatti lähteä, sillä päästiin eturiviin ;) Olin odottanut Astetta tosi paljon, ehkä enimmäkseen siksi, koska tän hetkinen ehdoton suosikkibiisini Spaceman on Asteen tuotantoa. Tuolla oli kyllä niin mahtava fiilis ja kaikkea, oli ihan huikeeta! Reivattiin Roosan kanssa ihan täysillä siinä aidalla ja oli muuten jalat ihan hyytelöä sen jälkeen. Asteen jälkeen oltiin suunniteltu menevämme kattelee Cazzettea, mutta sinne ei otettu enää porukkaa ollenkaan? Se siis jäi näkemättä, ja kyllä vähän harmittaa.


Noh, kuunneltiin siinä sitten Junoa hetki, sekä haettiin ruokaa ennen kuin mentiin kuuntelemaan Heavyweightiä telttaan. Siis ei huhhuh! Pojat veti aivan uskomatonta settiä! Siis kerrassaan uskomatonta, olin ihan tosi yllättynyt miten hyvää musiikkia siellä soi ja meno oli ihan super! Heavyweightin jälkeen etsittiin hetki kamuja mutta päädyttiin sit oottamaan, että David Guetta aloittaa päälavalla. Kuunneltiinkin sitä noin tunti ja on se vaan hyvä, aiiivan mahtavaa! Huaaa, oli muuten fiilikset jotain ihan uskomatonta siinä vaiheessa!Hyvissä ajoin siirryttiin sitten viimeistä esiintyjää odottelemaan. Feed Me oli vielä soittamassa, ja kuunneltiin sitä hetki ennen kun itse Pendulum tuli lavalle. WOOOAAAA! En oikeasti ikinä oo ollut noin fiiliksissä mitä olin sillon! Oltiin Roosan kanssa ihan eturivissä ja voi jessus sitä reivaamisen määrää. Ihanaa. Ilmeisesti sielläkin oli ollut sen verran paljon porukkaa, että portit oli laitettu kiinni eivätkä kaikki päässeet kattomaan. Ja me eturivissä, aidalla fiilikset ihan katossa woohoo!


Pendulumin lopetettua olikin festarit ohi tältä vuodelta. Mulle jäi ihan sikahyvät fiilikset tuolta ja ekaa kertaa siellä olin nyt tänä vuonna ja kyllä haluan ensikin vuonna tuonne! Yllättävän toimivat festarit, paria juttua lukuunottamatta kaikki meni hienosti ja meidän asenteella ei nähty juuri mitään probleemaa. Reivattua ja laulettua tuli niin paljon, että kurkkuun & jalkoihin sattui jonkun verran seuraavana päivänä, mutta ihana viikonloppu ja nyt jaksaa oottaa ensi kesään!

Oliko liian pitkä? Jaksoikohan kukaan lukea.. Noh anyway, tämmöset festarit ja nyt kohta suunnataankin Hannuilemaan Roosan kanssa! Hurjasti kaikkea tapahtunut, mutta koitan päästä postailemaan kuulumisia kuvakasa kera pikimmiten! :)

11 kommenttia

 1. Jaksoin lukea ihan helposti :D

  VastaaPoista
 2. #YOLO, asiat voisi olla huonommin, ja ens vuonna uusiks samalla porukalla ♥

  VastaaPoista
 3. missä ewe oli yön jos te roosan kanssa olitte vaan autossa?!!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. anne nyt mielikuvitus kuriin;) it's weekenddd <3

   Poista
  2. Hahhahaha Ewe oli hotellissa :DD

   Poista
 4. Voin vain kuvitella Ainon hulluna reiváamassa eturivissa :D

  VastaaPoista