keskiviikko 28. elokuuta 2013

Arkea ilman hevosia

En olekkaan käynyt nyt talleilemassa ollenkaan koko viikolla, joten ajattelin tulla postailemaan teille kuulumisia mun arjesta ilman hevosia ja ratsastusta. Haluan kovasti postailla, mutta hepparintamalla ei ole mitään postattavaa, joten joudun tällaista teille tekemään. Mitä olette mieltä? Onko turhaa heppablogiin kirjoitella ns. lifestylejuttuja vai jätänkö nämä pois? Haluan kuitenkin pitää blogin heppablogina, joten häiritseekö teitä tämmöiset ei-heppajutut?

Viikko on pyörähtänyt oikein kivasti käyntiin ja nyt on toosi hyvä olo kun sain vihdoin abikurssit loppuun! Nyt on enää töitäkään jäljellä huomenna ja perjantaina ja syyskuun saankin elellä ihan vapaudessa, kirjoituksiin lukien tietty.  Lokakuussa olisikin sitten tarkotus jatkaa töitä, mutta eletään nyt viikko ja päivä kerrallaan. 


Roosan kanssa käytiin maanantaina kuvailemassa hypärillä tossa lähimetikössä ja voisin parit kuvat tänne laittaa. Lähtö tuli vähän yllättäen kun toinen abikurssitunti olikin peruttu kun opettajaa ei paikalle ilmaantunut joten päätettiin lähteä kotiin hakemaan kamerat & objektiivit ja suunnistamaan kävellen entiselle koulullemme. Extemporelähdöstä johtuen mulla oli kameran akku loppu.. Onneksi on aina varavaihtoehto ja kaivelin kaiken pölyn seasta vanhan kunnon 1000D:n esille! Eikun objektiivi kiinni ja matkaan.


Oli kyllä ihan todellatodella outoa olla tuolla yhdistelmällä kuvaamassa. Kamerana toimi siis Canonin EOS 1000D ja objektiivi oli Canon 55-250mm f/4-5.6. Kuvailin koko ajan käyttäen manuaalikuvausta ja asetukset vaihteli tosi paljon. En meinannut millään saada oikeita asetuksia tohon kameraan, tuntui ettei tossa riitä mikään. Valotusaika piti olla tosi pitkä, aukko ihan maksimissa ja ISOkin piti olla jotain aivan törkeää luokkaa.. Lisäksi kamera on aivan järkyttävän hidas :D Okei, en valita. Hienosti pelasti mut ja toimi oikein moitteettomasti, ihanaa kun on oikeasti tuollainen varavaihtoehto kaiken varalla, mutta kyllä osaan arvostaa tota 600D:tä ihan eritavalla nyt! 

Mikä on lempparikuvanne?


Tänään olikin oikeasti mulla aika hyvä päivä! :) Oon vähän ajan sisään tajunnut miten paljon ihania ystäviä & kavereita mulla on, ja miten hyvin oikeastaan viihdynkin heidän kanssa. Voin olla täysin oma itseni ja nauttia kaikkien ihanuuksien seurasta ja oon tosi iloinen oikeasti miten hyvä kamupiiri mulla on. Aamu alkoi vähän väsyneissä merkeissä, eikä koulunkäynti oikein luistanut oollenkaan. Toisella tunnilla oltiin taas yllätysyllätys tietokoneitten ääressä ja vinguin Jensykälle kuinka tylsää ja ärsyttävää ja ikävää koulunkäynti on eikä oo mitään kivaa. Noo, onneksi oli Jenni, joka jaksoi kääntää mun ikävän päivän ihanaksi ja kertoi mulle fb:ssä pienen tarinan mun päivästä. Tässä se tulee teillekin, täysin alkuperäisenä;


Mun päivä parani niin paljon noista nauruista, mitkä tuo mun ihana paras ystävä aiheutti, ettei usko kukaan! Ei varmaan ketään edes naurata, mutta mä sain tosta niin isot naurun purskahdukset, koska toi on oikeasti melkein ihan täysin totta :D Ja aww, Winniekin tollanen sateenkaariponikissa. No mutta, ruokkiksen jälkeen kävästiin Roosan kanssa ostamassa vielä suklaata ja ajeltiin vähän aikaa ennen tunnin alkua. Oltiin yksi tunti kopiksella ja mentiin vielä tunniksi lukiolle enkun tunnille.


Koulun loputtua Roosa heitti mut mäkkärille syömään Jennin ja Lauran kanssa, ja oli iihanaa nähdä tyttösiä pitkästä aikaa ihan kolmestaan. Nykyään kaikilla on vähän omat elämät ja menot, ja nähdään ihan liian harvoin. Siksi näistä pienistä hetkistä pitääkin nauttia niin paljon kuin sielu sietää! Illaksi menin sitten töihin ja nyt olen vääntänyt tätä postausta tässä koko sen ajan kun tulin töistä.

Huomiselle sekä viikonlopulle onkin tiedossa heppailua ja sunnuntaina mennään Emmin kanssa kuvaamaan Vurrille estekisoja. Toivottavasti olisi kiva keli, muuten kyllä jää lähtemättä.... :D Mutta hei, nyt meen nukkumaan ja pari sanaa vielä lukijoille! Olisin tosi kiitollinen jos te kaikki voisitte kertoa tähän postauksen loppuun muutamalla sanalla oman, rehellisen mielipiteenne tästä blogista juuri nyt. Musta itsestä tuntuu että alaspäin on menty ihan ropinalla, mutta haluaisinkin kovasti kuulla mitä siellä puolella ruutua ajatellaan, nyt varsinkin kun hyvin hiljaista on ollut. Eli rohkeasti kommentoimaan, haluaisin saada kivoja parannusideoita ja olisi ihanaa saada blogi entistä ehommaksi teidän lukijoiden kanssa yhdessä! Pienikin idea, risu taikka ruusu saa mut paremmalle mielelle ja saan intoa kehittyä paremmaksi bloggaajaksi :)


PSST! Huomatkaa Puoliverinen Prinssi -blogissa oleva tosi kiva arvonta, käykääs kurkkimassa! :)

29 kommenttia

  1. Ei haittaa ollenkaan tämmöset ei-heppa-aiheiset postaukset ! Kiva lukea kun on kuvia kuitenkin runsaasti ja teksti sujuvaa ;) Aika ihana toi kisutarina kyllä !! XD

    Ja mitä tän blogin tän hetkiseen "tasoon" tulee, niin ei tää mun mielestä ainakaan oo menny alamäkeen ! Mieluummin postailee harvoin ja silloin kun on asiaa, kuin joka päivä jotain "turhaa". Itekki aina välillä stressaan näistä asioista, ja tänä kesänä tuli semmonen olo että ei tsiisus mun blogi on tylsä ku ei kiinnostanu oikee treenaa kunnol tai mitää... Ja just kans välil mietityttää noi ei-heppapostaukset kun munki blogi on periaattees niinku Nuutille... :D Ehkä sitä on ite aika kriittinen omaa blogiaan kohtaan, muut "antaa enemmän anteeks" ;)

    Eli mä ainakin oon tätä sun blogia jaksanu lukea oikein loistavasti edelleen, ei moitittavaa ! Tosi nätti muuten toi viimenen kuva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa, että tämmösetkin kiinnostaa! Ja kiitti, toi kisutarina on ihan huippu! :D

      Ja joo, mulla on toi ihan sama että tuntuu ihan tosi hassulta kirjoitella kaikkea ei-heppa-aiheista, mutta sunkaan blogissa niitä ei edes huomaa, on itseasiassa tosi kiva lukea välillä muustakin :) Oot kyllä niin oikeessa tossa, ihanaa etten oo yksin näitten ajatusten kanssa!

      Kiitos paljon sun kommentista! Sai ihan hymyn huulille ja nyt ei tunnu enää ihan niin huonolta bloggaajalta.. :)

      Poista
  2. Ei tämä blogi minusta ole kyllä huonontunu mihinkään :D ihan yhtä hyvä ku ennenki ja kiva lukea näitä ei-heppajuttujaki välillä!:)

    VastaaPoista
  3. Voi ei nuo kisut on niin suloisia ja hassu tuo Jennin tarina! :D Kyllä ei-hevospostaukset kiinnostavat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, nauroin ihan ääneen kyllä tolle tarinalle! :D Ja kiva juttu!

      Poista
  4. Luen blogia mielelläni juuri tällaisena. Lifestyle jutut ovat pikemminkin mukavaa vaihtelua!

    VastaaPoista
  5. Kaikki käy, hyvä myös välillä olla lifestyleä :D

    VastaaPoista
  6. Ei tää blogi oon minusta ainakaan huonontunut! :) Kyllä oon jaksanut kaikki lukea, eikä mua haittaa ei-heppa-jututkaan aina välillä. Aika moni blogi on nyt mennyt tosi kaupalliseen suuntaan ja tykkään siitä ettei tää oo. :D

    VastaaPoista
  7. Oon aika uus lukija joten en tiedä miten ennen oot postaillu mut musta tää on kyllä yks parhaista blogeista ! :) ja nää lifestyle postauksetki on ihania !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii ei, kiitos ihanasta kommentista! Piristää mun mieltä tosi paljon kuulla :)

      Poista
  8. mitä ihmettä, tossa kuvassahan missä on kamera, on 1100D ja putki 70-300mm? :D kun tekstissä sanoit 1000D ja 55-250mm

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, nimenomaan kun itse kuvasin 1000D:llä mutta Roosalla oli 1100D :)

      Poista
  9. Yksi iso miinus on se että postailet nykyään harvoin :/ Muuten blogisi on tosi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se häiritsee muakin tosi paljon, mutta nyt abikurssien & töiden loputtua aikaa on enemmän ja pääsen postailemaan useammin :) Ja kiitos!

      Poista
  10. teen kaverin kaa aina noilla olioilla tommosia kans XD

    VastaaPoista
  11. Älä pelkää, minun mielestäni ei tämän blogin taso ole laskenut mitenkään pahasti!:) ainut on vaan tosiaan että harvemmin tulee postauksia, mutta muuten oon tykänny lukea blogiasi!:) Minusta on kiva että on välillä näitä -ei heppapostauksiakin :)

    VastaaPoista
  12. Ihan sun näkönen, ihana ja aito blogi ♥

    VastaaPoista
  13. Mä olen samaa mieltä edellisten kanssa, että tälläset postaukset kivaa vaihtelua, enkö koe blogin tason laskeneen lainkaan (: mitä nyt vähän hiljasempi on, mutta ymmärrettävää kirjotusten takia (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi ihanaa kuulla, varmasti palaillaan reippaampaan postaustahtiin heti kun koulu helpottuu :)

      Poista
  14. Kaikki postauksesi obat hyviä! :) tee vaan väillä ei-heppapostauksiakin!

    Yksi ehdotus olisi jos joskus tekisit semmosia mielipidetyyppisiä postauksia, vaikka sun ajatuksia kilpahevosten elämästä verrattuna luonnolliseen harresteponielämään pihatossa, olisi kiva lukea. Tai mistä vain aiheesta josta joskus tuntuu olevan asiaa, mutta ymmärsit varmaan pointin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ja joo, oon aika huono kirjoittamaan tuollaisia, tai siis harvoin tulee mitään aiheita mieleen. Mutta miksipä ei, voisin joskus tuollaistakin kokeilla :)

      Poista
  15. Oikeesti tosi ihana kun teet myösvpostauksia muustakin kun hepoista,vaikka nekin on upeita postauksia!!!:) mut näitä lisää :) oli kyllä päivää piristävä postaus :)

    VastaaPoista