maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannusviikonlopun kuulumiset

Heissan ja hauskaa viikon alkua! Mun viikolla on maailman paras aloitus, nimittäin työviikkoa on takanapäin 1/3 ja huomenna on ehkä maailman paras päivä! En ole edes tainnut muistaa mainitakaan, että lähdetään huomenna kohti Tallinnaa ja illalla päästään kuuntelemaan Green Dayn keikkaa! AAAA en malta oottaaa!

Nyt sitten itse aiheeseen taasen, nimittäin juhannuksen viettoon. Kuvailin (yllättäen!) kuvapostausta joten kolmepäiväisen juhannusviikonlopun kuulumiset ja turinoinnit tuleekin kuvina, olkaa hyvät!


Juhannuksen vietto alotettiin Roosan kanssa käymällä perjantaina nappaamassa ponit sisälle. Hieman paarmat kiusasivat joten olivat kyllä kumpikin oikein mielellään menossa sisälle!


Tallilta matka jatkui Lauran poikaystävän veljen mökille, jossa vieteltiin porukalla sitten juhannusaatto. 


Illalla kuvailtiin aika paljon joten kuviakin on ihan kivasti.. Oli koko illan ihanan lämmintä ja aurinko paistoi, kyllä kelpasi!


Ja rakensin juhannuskokon!! ( or not.... )




Oli ihan kiva auringonlasku!


Ja tottakai käytiin jussiuinnilla!


Lauantaiaamuna oltiin tallilla jo kahdentoista jälkeen ja Winnien kanssa suunnattiin Kimmon kentälle, jonne Elina tuli sillä hyppäilemään. Huomatkaa mun tosi asiallinen ratsastusvarustus + yöpaita...!


Tositosi pelottava este! Ja oli iiiihanaa kun oli tosi lämmin sää ja muutenki hirmu kiva päivä.


Hienoimmat! Treenien jälkeen mentiin tallille takaisin ja Elina ratsasteli vielä Zippelin.


Lauantai-iltana kävin vielä juoksemassa ja olipa iiihanaa päästä pitkästä aikaa! Mun polveen sattuu ihan tajuttomasti jos käyn säännöllisesti juoksemassa ja nyt parin viikon juoksutauon jälkeen taas pystyy, jes! Illalla sitten sain porukoitten auton (♥) käyttöön ja käytiin ajelemassa, kotona olin viideltä aamulla..


Sunnuntaina oman talleilun jälkeen lähdinkin kuvaamaan Emmiä ja Pojua ja sain kätösiini Emmin ihanan kultakimpaleen! Nimittäin Canonin 60D kameran ja siinä Sigman 70-200mm f/2.8 putken. Heh, hyvä kalusto mutta kuvaaja ihan surkea :D En siis osannut en ollenkaan ja kuvat olivatkin myös sitä luokkaa! Ei siinä, kivaa oli mukana ja toivottavasti joskus vielä pääsen käsiksi tuohon Emmin silmäterään.. 


Musta on tullut Coca Cola -holisti! Voisin juoda sitä koko ajan, litratolkulla ja monta päivää.. Mikään muu ei oo niin hyvää, kun kylmä Cokis, just aito Coca Cola ja tuollasesta puolen litran pullosta. Oon koittanu hillitä itteeni, mut se on vaan niin sairaan hyvää..


Illalla koittikin meidän pienen Roosulin 18-wee synttärit! Pikkutyttö kasvoi isoksi ja sen kunniaksi piti tietty vähän juhliakin :)

HUH! Olipa taas paljon asiaa ja kuvia.. Nyt lähdenkin vielä pakkailemaan ja huomenna koittaa se ihana päivä!! Parina päivänä siis en postailemaan ehdi, mutta loppuviikosta taas palaillaan asiaan. Hauskaa viikkoa siis kaikille!

17 kommenttia

  1. Kato mikä puntti oon tossa kuvassa!! :D

    VastaaPoista
  2. Musta on hauskaa, että nykyään oot nii paljon erilaisempi ja ihan etkessä puff vaan oot aikunen:D Ko ennen olit niin hirmu kiltti ja nyt Juhannuksen mökillä kittaat juomaa alas. Ei siis millään pahalla, mutta jo blogingin kautta huomaa, että olet muuttunut ihmisenä rennommaksi ja semmosiksi vapaammaksi.

    Ja silti huolehit yhtä hyvin heposista, ihailtavaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, voi ei miten ihana kommentti! :D ♥ Kiitoksia!

      Poista
  3. Tosi kiva postaus taas! :D Mul on muuten sama "ongelma" kuin sulla, et oon nyt viime aikoina tykästyny cokikseen ihan liikaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitti! Joo se on ihan kamalaa, sit sen vähentäminen on mahdotonta :(

      Poista
  4. Ihana postaus again Aino! <3 Mä taas en voi sietää kokista:o En vaa tiiä miks se on nii pahaa, ettei sitä voi ees nielasta...:d

    VastaaPoista
  5. Kiva postaus again Aino! <3 Mä en tiiä miks mä inhoon kokista:o Muutenkin inhoon kaikkee mikä on yleensä kaikista muista hyvää, esim. laku, riisipuuro tai pulla..

    VastaaPoista
  6. Jes, en oo ainut! Mullekin on tullut kauhee kokishimo. Ei siinä vielä mitään, mutta mun on saatava se LASIpullosta! Jos lasipulloa ei oo saatavilla niin sitten tölkistä, mutta muuten ei oo niin hyvää :D Voisin kans juoda ihan rajattomasti. Raivostuttavaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, voi ei! :D Et tosiaan ole ainut, mulle tosin vaan maistuu mistä pullosta vaan mutta tölkistä ei niinkään, pullossa sen olla pitää! ;) Joo, mustakin se on niiiin ärsyttävää kun kaupassa on mahdoton kulkea limpparihyllyn ohi ostamatta sitä pullollista.....

      Poista
  7. ai kato en ollukkaa ainut Coca cola-holisti :D

    VastaaPoista
  8. Kiva postauuus!!! :)

    VastaaPoista