sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Bannerikisan äänestys

Hellurei! Postailemaan piti tulla jo sellainen viisi tuntia sitten, mutta suunnitelmiin tuli muutama muuttuja, joten tässä sitä nyt ollaan! Kuulumisia päivittelen joku toinen kerta, mutta nyt on vuorossa bannerikisan virallinen osuus, eli itse äänestys. Koko kisaan lähetettiin yhteensä 36 banneria ja kiitoksia todella paljon kaikille osallistuneille! Oli todella vaikea koittaa karsia bannereista vaan ne, jotka tähän äänestykseen pääsivät ja äänestyksessä on nyt mukana yhteensä 18 banneria. Tässäpä ne tulee;

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Noissahan ei siis missään ole tuollaista valkeaa taustaa, vaan kaikissa joissa se näkyy, on läpinäkyvä pohja.  KLIKKAILKAA SIIS ISOMMAKSI, näkyy silloin oikeana versiona! Oikeassa sivupalkissa on kysely, jossa voit äänestää lempparibanneriasi ja vain yhdelle voit antaa äänesi. Äänestämisaikaa on ensi torstaihin asti ja loppuviikosta blogi saakin uuden ilmeen. Jatkossa tulen todennäköisesti muitakin bannereita käyttämään joten ei huolta, vaikkei juuri sinun bannerisi voittaisikaan! :) Kaikille osallistuneille suurkiitokset, muistakaas kaikki äänestää ja kommentoikaa myös mitä näistä upeista ja hienoista bannuista olette mieltä!


Hieman innokas esteheppa elementissään tänään Elinan & Zipen rataharjotuksissa tänään ;)

19 kommenttia

 1. Voi apua miten paljon hienoja bannereita! Eihän tuosta voi yhtä parasta edes äänestää?
  Sinuna ottaisin kuitenkin jonkun näistä 3,6,7,9, 13 tai 15.
  Muista en niinkään tykännyt tai ei sopisi sinun blogiisi.

  Hyvää kesälomaa Aino!:)

  VastaaPoista
 2. 6 ja 13 ovat ehdottomasti suosikkejani! :)

  VastaaPoista
 3. 13 on aivan ihana! :)

  VastaaPoista
 4. 1 2 4 7 11 12 13 14 15 16 ne on kivoja:)

  VastaaPoista
 5. Tykkään ehdottomasti bannerista numero 3!! Se on yksinkertainen, siihen ei ole tungettu liikaa kuvia, ja värit ovat kiehtovat :)

  VastaaPoista
 6. 6 tai 13 ehdottomasti!
  Muita en edes harkitsisi;)

  VastaaPoista
 7. 1 ja 5, muista en niin välittänytkään :)

  VastaaPoista