torstai 3. tammikuuta 2013

Uuden vuoden lupauksia!

Nyt minulla onkin hyvin aikaa kirjoitella tämmöinen pieni erikoispostaus, kun tänään eikä huomenna ole ollenkaan koulua, joten olen Unton kanssa kotona molemmat päivät. Tämän päivän erikoisuutena siis pientä valotusta, mitä lupailin uuden vuoden lupauksiksi!

- Aion alkaa syömään terveellisemmin. Tämmöinen varmaan on jokaisen lupauslistalla, mutta oikeasti aion alkaa! Jätän kaikki herkut paljon vähemmälle, en syö roskaruokaa niin usein ja aion alkaa kokkaamaan kotitekoista ruokaa enemmän kotona.

- Aion alkaa kasvattamaan kuntoani ja pudottaa pari kiloa. Talven aikana on kertynyt muutama liikakilo, jotka haluaisin saada putoamaan. Tämä tulee olemaan suhteellisen helppoa, kun alan syömään vähemmän ja liikkumaan enemmän. Aion tehdä joka toinen päivä lihaskuntotreenin ja joka toisena päivänä käyn vähintään 45min. lenkillä.

- Aion pitää huoneeni siistinä. Tämä on kyllä jo hieman rappioitunut lupaus, koska huoneeni on jo nyt ihan sekaisin vaikka mennään vasta kuun kolmannessa päivässä...

- Vähennän tietokoneella istumista ja keskityn enemmän koulujuttuihin. Istun joka päivä aivan liian monta tuntia koneella, joten senkin ajan voin alkaa kuluttamaan paremmin kouluhommien parissa.

- Olen enemmän kotona. Haluan viettää aikaani myös perheeni kanssa, joten on vähennettävä muita menoja, jotta siinä onnistuisin. Ei tule olemaan kovin helppoa, mutta lupaan ainakin yrittää!

Tuossapa ne pääasialliset, lisäksi on vielä muutama joista en ehkä aio mainita täällä blogin puolella ollenkaan. Tämän enempiä selittelemättä, mitä mieltä vähän lyhemmästä erikoispostauksesta? Mitä uuden vuoden lupauksia lukijat olette tehneet?

Nyt jatkan hieman vielä koneella istumista, ennen kun syön jotain ruokaa ja sitten lähdetään Unton kanssa taas lenkille. Ja pakko vielä mainita, että arvatkaas kellä on enää hurjat ja huikeat 20 päivää täysi-ikäisyyteen..? ;)


Ps, sivugadgetin linkit uudistettu ja muistakaas laitella kysymyksiä tulemaan Formspringissä!

6 kommenttia

 1. Tää postaus oli tosi kiva! Mulla on tämmöisiä uuden vuoden lupauksia, joita kirjoitinkin omaan blogiini:
  • Kirjoitan blogia ahkerasti.
  • Teen jonkun viikon, jossa joka päivä on videoita joissa puhun.
  • Alan panostamaan kouluun.
  • Luen läksyt huolellisesti, toisin kuin viime vuonna...
  • Etsin hoitohevosta/vuokraponia itselleni.
  • Rajoitan rahan käyttöä, mutta ostan tarvittavia tavaroita/vaatteita/muita.
  • Teen vähintään yhden arvonnan.
  • Vaihdan blogini ulkoasun :D

  :D

  VastaaPoista
 2. ei oo pakko vastata mutta kuinka pitkä oot ja paljonko painat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon noin 175cm pitkä ja painoa on suunnilleen 62 kg :)

   Poista
 3. Kiva postaus! Tajusinkin et oot varmaankin mua 3 päivää nuorempi. :D

  Mulla on vain "pari" lupausta:

  - karkkilakko vanhojen (ainakin) tansseihin asti
  - venyttelen mahdollisimman useasti
  - etsin töitä
  - syön terveellisemmin ja liikun enemmän
  - panostan kouluun

  VastaaPoista