maanantai 7. tammikuuta 2013

Kuvapostaus

Huh, kylläpäs taas huomaa, että on arki alkanut! Koko ajan meinaa olla jotain puuhaa ja ei meinaisi millään koittaa istua päivittelemään blogia. Blogi saattaa jäädä nyt hieman hiljaisemmaksi, kun en millään ennätä tekemään kaikkea. Aion panostaa nyt kouluun kunnolla, joten se vie ainakin osan bloggailuajasta. Toinen suuri vaikuttava tekijä on autokortin lähestyminen. Kaikki ylimääräinen aika täytyy käyttää lukien teoriakokeeseen tai sitten ollaan iskän kanssa opettelemassa ajoa. Jospa kortin myötä saisi hieman enemmän aikaa, jotta postaileminenkin sujuisi paremmin!

Parista päivästä ihan pienimuotoinen selostus. Eilen käytiin Moonan ja Lauran kanssa taas hiihtoratsastamassa Oonalla, mutta touhu loppui kuitenkin aika lyhyeen. Oona kävi ihan ylikierroksilla ja jouduin laukkaamaan kerran koko pellon ympäri josko tamma vähän rauhoittuisi. Rauhoittuihan se, mutta samalla höyryjä päästellessä se heitti kaksi kenkäänsä matkalle, joten homma piti lopettaa siihen. Verkkailin Oonan pois kentällä ja se oli tosi kiva ratsastaa, varsinkin gramaaneilla! Tänään ajeltiin kaupungissa koko aamupäivä ja menin tekemään lukiolle pari koetta. Illalla riensin tallille tekemään hieman tallihommia, iltatallin ja ratsastamaan Winskin. Olin suunnitellut rauhallista maastolenkkiä ilman satulaa, mutta sainkin lainaan Peston omistajalta sellasen ratsastusvyön, joten kokeilin sitä. Se osoittautuikin todella kivaksi vaihtoehdoksi ja saan kuulemma jatkossakin sitä lainailla!

Winski oli tänään taas maailman paras ♥ Se oli nyt täysin oma itsensä, kun koko ajan meinasi pörhöillä ja oli koko lenkin ihan menossa. Laukkapätkälläkin pari ilopukkiakin lensi ja ravissa saatiin upeita keskiravipätkiä (lue: kauheaa ravurikaahotusta). Kun poni on hieman ylienerginen, sen kanssa saa aina tosi kivoja pätkiä, kuten myös tänään. Kun W jaksoi hyvin keskittyä, saatiin muutama tosi upea, rennon letkeä pätkä ja olin niin onnellinen siellä murusen selässä! Mutta tämän enempiä höpöttelemättä, saattekin hieman kuvapainotteisemman postauksen, enjoy :)


7 kommenttia

 1. Kiva postaus ja hienoja kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Pakko myöntää et on sulla kyl hyvät arvonnat ku ei palkinnotkaa tuu perille ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen laittanut sulle monta sähköpostia, muttei vastausta ole perille asti tullut? Voisitko laittaa mulle säpön, niin saadaan palkinnot tulemaan..

   Poista
 3. Blogissani on valokuvauskilpailu, palkinnolla! Käy lukaisemassa ja osallistumassa, tarkemmat ohjeet:

  http://tolttiajapukkilaukkaa.blogspot.fi/2012/12/valokuvauskilpailu-hassuin-heppakuvani.html

  VastaaPoista