maanantai 5. kesäkuuta 2017

Laidunkauden aloitusta


Larpalla menee tosi hyvin! Se pääsi jo pari viikkoa sitten aloittamaan laidunkauden ja siitä asti onkin päivittäin ollut aluksi pari tuntia ja nyt puoli päivää laitumella. Tänä vuonna Larppa sai laidunkaveriksi tallikaverin 4-vuotiaan Bella-tamman, jonka kanssa ne tulevat oikein hyvin toimeen. Lara tapansa mukaan on lauman pomo ja Bella tiesi heti ekasta päivästä alkaen paikkansa laumassa. 

Viime viikolla poni pääsi maastoilemaan, kahlaamaan järvessä, estetunnille sekä koulutreeneihin. Treenit on siis olleet hyvin monipuolisia ja heppa on ollut tosi reipas ja liikkunut hyvin. Postauksen kuvat onkin ekalta laidunkerralta sekä Elinan viime viikon ratsastuksesta. Eilen Larppa pääsi ensin vuokraajan kanssa maastohölkälle ja illalla hierojan käsittelyyn. Hieronnassa kaikki kunnossa, vasemmalta takaa ja oikealta lavasta hieman jumissa, kuten aina on ollutkin. 

Hyvä että hepalla sujuu, nimittäin mulla ei mee kovin vahvasti. Kävin tosiaan viikko sitten Kysissä kontrollissa ja lääkäri lykkäsi 3kk lisää sairaslomaa, uuden leikkausajan sekä ratsastuskieltoa karkeasti parisen kuukautta. Nyt vielä oon saanut kauhean flunssan jostain ja toivon kovasti, ettei nostaisi kuumetta. Ei kuulemma ole hyvä merkki, jos kuume nousee leikkausaavan ollessa tulehtunut. Hyvin menee. 
2 kommenttia

  1. Sulla on kyllä niin huono tuuri kun koko kesänä et pääse ratsastamaan. Mutta hyvä että laralla menee hyvin! Tsemppiä sulle koita jaksaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, on kyllä oikeasti ihan tosi turhauttavaa. Jep, kyllä se pääasia on että heppa toimii! Kiiitos, eiköhän tämä tästä :)

      Poista