sunnuntai 17. marraskuuta 2013

I wish I could see youEilen, 16.11.2013 tuli puoli vuotta ilman Sissiä. Tuota pirteää täykkäritammaa, jonka kanssa oli aina kivaa puuhailla, joka opetti mulle hurjasti tärkeitä asioita ja jonka kanssa koettiin ikimuistoisia hetkiä monesti. Sissi lopetettiin siis tasan puoli vuotta sitten, jolloin se kerkesi olla rakas vuokrahevoseni reilut kaksi ja puoli vuotta.


Osa lukijoista ei varmaan tiedä kuka Sissi on, mutta lukemalla vanhempia postauksia saatte selville. Sissin poismenon jälkeen en ole kovin paljoa sitä muistellut täällä blogin puolella, vaikka ajatuksissa se on joka päivä. Tamma ei ollut mulle koskaan se "ykkösheppa", mutta ehdottomasti lukeutuu elämäni tärkeimpiin hevosiin. Se lohdutti mua eniten Laran lähdön jälkeen, se opetti mulle eniten kouluratsastuksesta ja Sissin kanssa opin, kuinka hienoa kouluratsastus voi parhaimmillaan olla.


Minulla on ikävä Sissiä. Ikävöin kamalasti niitä pitkiä, rauhallisia maastolenkkejä, reippaita laukkapätkiä pitkin ohjin täysin luottaen siihen, että kun vaan sanon "prrrr" tamma siirtyy rauhallisen laukan kautta raviin, ihania kouluvalmennuksia, ilman satulaa humputteluja ja Elinan & Sissin kisaratojen ihailua. Kaipaan tuota kaikkea niin kovasti, että sydämeen oikein koskee.


Eipä tässä, ikävä on järjettömän suuri. Halusin muistella tammaa vanhojen kuvien kera ja ajattelin jakaa niitä tännekin. Monesti samat kuvat ovat täällä pyörineetkin, mutta otetaan vielä kerta kielon päälle. 


Kiitos Sissi, olet mahtava ♥

I wonder where you are
Hope it's not too far
When will we meet?
The smile on your face
Just like the old days
Your beautiful heartbeat


I wish I could see that
You're okay
Smiling back at me
I wish I could see that
You're still here
Watching over me

~Krista Siegfrids - Can you see me~


12 kommenttia

 1. Ihana postaus ja ton biisin sanat on todella kauniit, sopivat hyvin tällaiseen postaukseen. Te olitte ihana pari ja Sissi oli hyvin kaunis hevonen.
  Kauniisti kirjoitettu postaus ja voimia sinne! :(

  VastaaPoista
 2. Siellä Sissi on Pojun kaverina paremmassa paikassa♥

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus Sissistä <3

  VastaaPoista
 4. Kamalaa kun oot menettäny niin paljon tärkeitä hevosii ja menetät vielä lisää ku Zippe ja nää myydäää
  :( Voimii kamalasti! Ihana postaus ja kuka se oli, (jossei sissi sitten) se heppa joka oli sun ykkönen pitkään, joka (ehkä) myytiin (tai lopetettiin) se kaikista tärkein? Oot poistanut sen sivun siitä hepasta, voitko linkkaa mulle siitä jtn. postausta, sivua, matiriaalia, videota ym. ym.? Olitte nimittäin täydellinen pari♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja ei Zippeä myydä, Winski vaan.

   Lara oli mun ykkösheppa pitkään ja siitä on tulossa postausta ihan pian :) laitan myös sen sivun näkyviin tuonne ylös heti kun ehdin. Thanks, Larppa on paras ♥

   Poista