tiistai 25. huhtikuuta 2017

Estehyppäilyjä

Loppujen lopuksi ei tää sairaslomailu oo ollut niin kamalaa kun ajattelin aluksi. Jalan kivut edelleen suhteellisen hyvin kurissa, ainut mikä hankaloittaa elämää on kylki. Epäilen, että sieltä on joku kylkiluu mennyt rytäkässä rikki, mitä ei vielä sairaalassa huomattu. Torstaina olisi tikinpoisto, joten samalla sen voisi kuulemma katsoa, mistä jatkuva kipu johtuu. Toki kepeillä könkkääminen vaikeuttaa ihan peruselämää kaikkiaan, mutta onneksi Antti, mun ystävät ja perhe auttaa niin paljon, etten ole jäänyt pulaan ollenkaan. 

Larpallekin kuuluu ihan tosi hyvää! Viime viikolla se vähän kiukutteli, kun ulkona ei voinut märkien kelien vuoksi ratsastaa ja joutui menemään maneesissa useamman päivän putkeen. Se oli tosi hankala suusta ja jalalle, kiukkuisena nyppi ohjia ja oli kaikkia apuja vastaan. Laura sai lauantaina suurimmat kiukut osakseen, mutta maneesista siirryttäessä pihalle hölkkäilemään, muuttui ponin ilme täysin erilaiseksi ja elämä olikin ihan mukavaa! Elina meni tamman sunnuntaina, ja se oli toiminut lopussa ihan kivasti. Eilen maanantaina tamma sai kesäkengät jalkaan ja käytiin taas yhdessä tallilla vuokraajan kanssa. 

Ja miten kiva Larppa oli! Se tykkää tosi paljon uudesta ratsastajasta ja toimii ihan tosi hyvin hänen kanssa. Heppa oli rento, reipas, kiva ja kiltti ja työskenteli tosi hyvin. On niin ihanaa katsoa, kun hevonen ja ratsastaja sopivat toisilleen ja kuskikin tykkää tosta mun erikoisesta elukasta. Varmaan hehkutan jokaisessa postauksessa, miten oon vaan onnellinen kun löysin tuollaisen helmen vuokraajaksi! Tänään vuorossa oli aamupäivällä Wiivin kuvailua ja sitten mentiin taas Lauran kanssa liikuttaa Larppa. Tänään hepotilla oli hyppypäivä ja kuinka innoissaan se siitä oli! Alkuverkoissa heppa toimi kivasti ja Laura sanoikin, että tamma oli ihan erilainen kuin lauantaina kiukutellessaan. Hyppyhommat sai hepan innostumaan hirmuisesti ja se oli niin iloinen kun pääsi tikkuja ylittämään! ♥ Toivottavasti Laura haluaa hyppäillä ponilla myös jatkossa, se tekee kropalle ja sen päälle tosi hyvää.

Tähän vielä muutama kuvatus tältä viikolta ja viime sunnuntain Kimmon kisoista. Pitkästä aikaa oon ulkoiluttanut kameraa useampana päivänä ja onpa kivaa kuvailla kunnolla! Jospa sitä innostuisi enemmänkin, nyt kun aikaa on ja kesän kisat lähenee hyvään tahtiin.

Loppuun vielä video Larppojen pomppailuista tänään, kattokaa miten kivaa niillä oli! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti