maanantai 27. helmikuuta 2017

Perjantain mydayHeippa! Helmikuu alkaa kohta olla taputeltu ja kelit on olleet aivan ihanat! Ollaan saatu tosi paljon lunta ja treenaaminen on ihan eritavalla kivaa kun voi mennä niin monipuolisesti pohjien ollessa kunnossa. Larppa on liikkunut nyt ihan tosi hyvin (*koputtelen puuta*) ja se liikkuu edelleen päivittäin ilman vapaapäiviä. Wiivin kanssa treenataan kohti kisoja ja myös Venlan kanssa on muutama koulukisastartti suunnitteilla! Laralle en enää meinaa suunnitella kisakalenteria, sen kanssa vaan nautitaan olosta ja hengaillaan tehden kaikkea mukavaa, niin kauan kun liike kestää hyvänä. 

Perjantaina innostuin kuvailemaan pitkin päivää myday-kuvia vapaapäivän kunniaksi joten se olikin tämän postauksen ideana. Mitä tykkäätte näistä myday-postauksista? Mitä sinne puolelle ruutua talveen kuuluu? 


Ainut päivä koko viikolla kun ei tarvinnut laittaa herätyskelloa ja miten kävi, Antin auto ei aamulla startannut joten ei muuta kun puol kasilta sängystä ylös ja heittämään toinen töihin.. En sitten enää raaskinut mennä nukkumaan vaan aloin maksamaan laskuja!


Kun laskut oli maksettu, aloin valmistamaan suht kevyen aamupalan: pekonia ja paahtoleipää! Ei oo oikeesti mitään parempaa, vaikka vähän kyllä ällöä kun on niin rasvasta.. Mutta rasvahan on parasta!


Aamupalan jälkeen otin puolen tunnin päikkärit sohvalla ja katsoin jakson pari Carrien päiväkirjoja Netflixistä. Hyvin huilanneena heitin tallikamat päälle ja puoli kahdentoista aikaan lähdin tallille. 


Keli oli onneksi hyvä, aurinko vähän pilkotti pilven takaa ja muutama pakkasaste. Oon niin älyttömän onnellinen tästä lyhyestä tallimatkasta! Voisin sanoa, että päivittäin tulee käytyä kahdesti tallilla, varsinkin jos on tallivuoro niin yleensä käyn päivällä ratsastamassa ja sitten erikseen joko aamu- tai iltatallissa. 


Perjantai oli siitä poikkeuksellinen päivä, että normaalisti ratsastan Wiivin alkuviikosta, mutta mun ja Elinan muiden menojen vuoksi treeni oli siirtynyt loppuviikkoon. Wiivi pääsi siis ekana lenkkeilemään ja mentiinkin hiittikselle, jonne oli satanut ihanan paljon lunta! Eli oikea tehotreeni, hankijumppaa ja reipasta laukkaa samaan aikaan. Wiivi oli tosi kiva ratsastaa, vaikkakin välillä hevonen päätti vauhdin.. Hauskaa oli ja poni oli oikeen tyytyväinen treenin jälkeen. 


Ratsastuksen jälkeen hoidin W:n ja jätin käytävälle kuivumaan villaloimen alle ja nuoleskelemaan mineraalikiveä. Samalla siivoilin Larpan karsinan, laitoin suojat kuivumaan, kamat paikalleen, avasin uuden heinäpaalin ja purutin Larpan karsinan. 


Wiivi meni kuivuttuaan ulkoilemaan ja seuraavaksi lenkille pääsi tämä muumi. Larpan kanssa mentiin maastoilemaan ja tehtiin noin 45min reipas maastolenkki. Oli aivan ihanaa kun oli niin paljon lunta ja pehmeät pellot, että pystyy jopa pellolla ratsastamaan. 


Talleilun jälkeen mulla oli sopivasti aikaa löhöillä sohvalla yhden jakson ajan sekä käydä suihkussa. Viiden aikaan kävin hakemassa Antin töistä ja kotimatkalla haettiin mäkistä ruuat. Kotona syötiin ja kateltiin samalla jakso Dexteria ja sitten pitikin lähteä iltatalliin. Seiskalta ponit oli sisällä syömässä ruokiaan ja mä jatkoin vauhdilla matkaa.


Puol kasilta meillä oli Lauran kanssa leffatreffit ja mentiin kattomaan Varkaudessa ja Kuopiossa kuvattua elokuvaa "Ensitreffit". Leffa oli ihan hauska ja vaille ysi olinkin jo kotona. Hengailin Antin kanssa hetken, katottiin jakso Dexteriä ja menin hyvissä ajoin nukkumaan, jotta jaksoin nousta lauantaina aamuvuoroon. 

2 kommenttia